Hvad er dit behov?

Selvom vi alle har forskellige behov, søger vi ofte det samme i sidste ende: mere ro, større nærvær og bedre balance i livet. Ved du, hvad du har brug for?

Yoga handler om at stilne sindet, og sætte livet på pause for en stund. Du kan være så heldig at finde en indre og glemt ro, og ikke mindst en ydmyghed og taknemmelighed. Både over for dig selv og livet. 

Med en regelmæssig yogapraksis, kan du styrke din indre kerne, din balance, åndedræt og fysik. En dyb følelse af væren, taknemmelighed og indre ro vil forplante sig i dig, og en naturlig selvtilfredshed vil gro hos dig. Al indre mental støj og selvopfundne roller, som du måske er slave af, vil med tiden forsvinde. Tilbage er kun den renhed, som er dig.

Nogle har aldrig beskæftiget sig med yoga før, mens andre allerede er toprutinerede. Derfor er Yoga Labs kunder også i flere kategorier. Hvilken en kan du genkende dig selv i?

  • Du er chef i en virksomhed, og du ved, at stress og sygdom er dyr for din forretning. Tanken om at forebygge tænder dig, i stedet for blot at vente på regningen, når en sygemelding kommer. 

  • Du er i aktivitetsudvalget på din arbejdsplads, og kan se fidusen i, at tilbyde dine kollegaer 30 min. firmayoga. Du ønsker at højne trivslen og samhørigheden i virksomheden, og skabe flere tilfredse kollegaer. 

  • Du arbejder på en skole, og vil gerne introducere yoga og mindfulness for eleverne, men har ikke de rette redskaber. Yoga Lab kan selvstændigt stå for undervisningen, eller oplære dig og dine kollegaer. 

  • Du mangler en yogaekspert til en yogaklasse eller yogaevent. Sammen finder vi frem til dit behov, og hvordan vi på bedst mulig vis, kan få dit arrangement derhen, hvor du drømmer om. 

Uanset hvor i mængden du er, tager vi imod dig, og hjælper dig med at finde ud af, hvor du skal hen.

Skriv en mail til hallo@yogalab.dk eller ring på tlf. nr. 23391419. 

Kontakt Yoga Lab