Skab større trivsel med firmayoga - i hele Aarhus området og Djursland

Vil du have større trivsel, energi og glæde på din arbejdsplads? Firmayoga er med til at forbedre jeres arbejdsmiljø, skabe større nærvær og forebygge stress - og så behøver det ikke at tage længere tid end 30 min.

1/2 - 1 times yoga om ugen, er med til at forbedre hverdagen på vores arbejdspladser. Når du praktiserer regelmæssig yoga og åndedrætsøvelser, opbygger du en større kropsbevidsthed, og styrker krop og sind. For måske har du også mærket effekten af stress, hovedpine, spændinger og rygsmerter. 

Vi bruger mange timer foran computerskærmen på vores arbejde, og den begrænsede fysiske aktivitet gør, at vi lettere bliver skrøbelige - fysisk og mentalt. Små fysiske pauser væk fra skrivebordet kan bidrage til et bedre arbejdsmiljø, øge arbejdsglæden og trivslen i din virksomhed.

Firmayoga er en nem måde at investere i sin arbejdsplads og medarbejdere, og er med til at skabe ro i krop og sind både på den lange og korte bane. Yoga giver et fornyet fokus på dagens opgaver, og medarbejderne bliver bedre til at håndtere udfordringer og travlhed, hvor især effektiviteten og energien bliver markant bedre. I det lange løb kan yoga være med til at forebygge og reducere sygefravær, stress og nedslidning, og give os flere gode år på arbejdsmarkedet. 

Hvorfor

Når medarbejdere samles om firmayoga, opstår en motivation og fællesskab til en livsstil, som har stor værdi for din arbejdsplads. Visionen med firmayoga er at give medarbejderne en større bevidsthed om samspillet mellem krop og tanker, og et øget velbefindende; markant bedre fysik og selvværd.

Bekymringer og stress hober sig op i led og muskler, men frigøres under yoga. Yoga på arbejdspladsen kan derfor være til stor gavn for helbredet, og er både symptombehandlende og forebyggende. Effektivt til især medarbejdere med ensidigt skræmarbejde og tunge løft. 

Hvordan

Firmayoga foregår siddende og stående ved jeres skrivebord, i et mødelokale eller kantine. Ved at lave små øvelser ved skrivebordet, kan forebygges og mindskes anspændthed i skuldre og nakke, træthed, hovedpine og irritabilitet. 

En firmayogaklasse afsluttes med 10 min. meditation eller afspænding, hvor vores tankevrimlen sættes på pause, og sindet får en velfortjent pause. Vi fyldes med positiv energi og der oparbejdes nyt fokus og mod på dagens opgaver.  

Hvornår

Et forløb med firmayoga tilpasses jer, og dyrkes hvornår på dagen I har lyst: Som start på arbejdsdagen, til frokost eller efter fyraften. Det er nemt og fleksibelt , og tager kun fra 30 min., som er nok til, at I kan få løsnet op i kroppen og få ro i sindet. 

Jeg anbefaler firmayoga 1 gang ugentligt eller hver 14. dag, eller når det passer ind hos jer. Laves firmayoga regelmæssigt, kan småskavanker reduceres og forebygges. Ung som gammel kan være med uanset fysik. 

Yoga Lab tilbyder din arbejdsplads firmayoga, og instruerer dig og dine kollegaer i øvelserne, som er specielt udformet til virksomheder. Øvelserne er enkle, men effektive og er en blanding af yoga, ergonomi, fysioterapi og mindfulness.

Firmayoga - 1/2 time

Udføres på en stol eller ved dit skrivebord i almindeligt tøj. Vi arbejder med øvelser, som afhjælper stress, tastaturfingre, skærmøjne, musearme, spændte skuldre og nakke mm. 

Ved køb af 10 klip er prisen 850,- pr. besøg for op til 15 medarbejdere. 

Klassisk yoga - 45 min.

Klassisk yoga med siddende og stående stillinger på yogamåtte. Vi har særligt fokus på kontorkroppen samt åndedræts- og mindfulnessøvelser.

Ved køb af 10 klip er prisen 1250,- pr. besøg for op til 15 medarbejdere. 

Du står for lokale og yogamåtter, og ellers kan der købes yogamåtter igennem Yoga Lab. Prisen er inkl. kørsel inden for en radius af 20 km. fra Skæring.

9 gode grunde til at dyrke firmayoga

  • Forbedrer holdning og kropsbevidsthed
  • Giver ro i sindet og mental overskud
  • Øger koncentration og skærper fokus
  • Dæmper indre uro og nervøsitet
  • Tackle travlhed og udfordringer
  • Styrker åndedrættet og giver fornyet energi
  • Nedsætter akutte og kroniske smerter
  • Lindre bevægelses- og ledproblemer
  • Mindsker risiko for angst, depression og stress

Et 10-turskort koster fra 8.500 kr.

Kontakt Yoga Lab og lad os skabe den bedste løsning med udgangspunkt i jer. 

Kontakt Yoga Lab

Når vi mistrives, koster det vores arbejdsplads dyrt

Vi sidder alt for stille og har for mange ensidige og monotone arbejdsstillinger, som slider på kroppen. Det kan føre til ophobning af affaldsstoffer og nedsat blodomløb i hele kroppen. Selvom det måske ikke lyder opslidende for kroppen, så er det hårdt for kroppen at sidde så mange timer hver dag på en kontorstol. Det er uhensigtsmæssigt og unaturligt for vores krop. 

Når vi er mentalt ivrige og fokuserede spændes musklerne, men når kroppens tvinges til ro på kontorstolen, bindes energien og forårsager således spændinger i muskulaturen, som på sigt fører til skader. Mange oplever at musklerne syrer og bliver stive, og man får nedsat bevægelighed. En typisk tendens er også at vi falder sammen i ryggen, som belaster nakke, skuldre og lænd. Men det er ikke kun det stillesiddende arbejde, som er hårdt for vores krop. Tunge løft og uheldige arbejdsstillinger bærer også en stor del af ansvaret. 

Tung økonomisk post for din virksomhed

Stress mærker vi først i maven. Derefter bliver skuldrene spændte, vi får hovedpine, bliver irriterede og udmattede. Vi er mange, som først tager vores helbred alvorligt, når det er for sent. Det øger risikoen for en længere og mere udmattende sygdomseriode for både den ansatte og virksomheden. Ofte resulterer det i en tung økonomisk post for virksomheden. 

Men det er ikke kun fysikken, som spiller ind vedrørende vores sygedage. Når vi mistrives, mødes af konflikter og andre psykologiske forhold har det en forstærkende effekt på vores helbred. I sidste ende er det mest økonomisk at komme sygdom og fravær i forkøbet end at træde ind, når skaden er sket. 

Forbyggelse er en kæmpe gevinst

En sygemelding koster i gennemsnit 1.900 kr. pr. sygedag, men ved at forbygge får vi en kæmpe gevinst i form af lavere sygefravær og bedre trivsel. Og det er netop skelet- og muskellidelser som står for næsten halvdelen af langtidssyge, og er en stor årsag til førtidspensionister. 

Firmayoga har en klar positiv effekt på medarbejdere og arbejdspladser, men det kurerer naturligvis ikke alle problemer. Yoga Lab opfordrer derfor til at I har et helhedssyn på jeres trivsel og arbejdsmiljø. 

 

Ja tak, jeg vil gerne købe et 10-turskort til firmayoga

Kontakt Yoga Lab