Derfor Yoga Lab?

Hos Yoga Lab kan alle dyrke yoga. Yoga Lab tilbyder dig firmayoga, almindelig yogaklasser og børne- og skoleyoga i hele Aarhus området og på Djursland. Alt sammen med fokus på det enkelte individ, ro og fordybelse.

Når yoga er mere end udstrækningsøvelser

  • Du er "fanget" i det udskældte hamsterhjul, og formår ikke at stoppe det. Du er ikke længere personen i førersædet, men er blevet en passiv passager i dit eget liv
  • Yoga er som en eksistentiel tandbørstning: pludselig ser du livet klart, og hvad der er vigtigt for netop dig
  • Du stopper for en stund med "at ryste snekuglen", og dit sind falder til ro, som sneen daler til bunden i snekuglen og finder ro
  • Du tror, at du lider pga. dine indre dæmoner, som du har lært at indrette livet efter. Se dæmonerne i øjnene - ofte har du selv skabt dem
  • Slut fred med, hvem du er. Vis, hvem du er i stedet for at lade dig drive af at impornere andre. Ting kommer ofte forklædt som lyst. 

Fang mig på hallo@yogalab.dk eller tlf. 2339 1419

Louise Madsen, ejer af Yoga Lab

Jeg er uddannet yogalærer hos Hamsa Yoga Studio og Yoga Rollinger, og gør altid mit ypperste for, at Yoga Lab leverer yogaklasser med positiv energi og stor indlevelse, så kunder er glade hele vejen igennem. Min undervisning er præget af fordybelse, ro og humor, og min mission er, at det skal føles godt at være dig.

Jeg stiftede bekendtskab med yoga for over ti år siden, hvor jeg under et højskoleophold fandt ud af, at yoga gav mig en indre ro og et nærvær, som jeg ikke havde oplevet før. Min egen yogarejse fra mental lidelse til et roligt sind gør, at jeg har en naturlig psykologisk forståelse for mennesket, som altid er i fokus hos mig.

Yoga er et frirum, hvor vi kan slippe kontrollen, sætte tempoet ned og tillade os selv at være tilstede. Yoga giver os en støre selvbevidsthed samtidig med, at der bliver skabt bedre kontakt til vores krop.